Make your own free website on Tripod.com

Lokatie Rumor In Casa

Rumor in Casa is te vinden op de Moreelselaan 64. Het huis onderscheid zich van alle andere huizen. Namelijk, RIC is nogal wat uitbouw ondergaan door de jaren heen. Er zitten op het dak maar liefs 2 dakkapellen. Aan allebei de kanten van het dak één! We zitten boven een winkeltje, ook wel het "Scharreltje" genoemd. WIJ HOREN ALLEEN NIET BIJ DE WINKEL!!!
Tevens zit er onder ons een snacktoko, waar je als er niemand zin heeft om te koken enige versnaperingen kan verorberen. Houdt er wel rekening mee dat deze snackbar op woensdag gesloten is en om 22.45u dicht gaat.
De ingang van ons huis zit naast de winkel en klein stukje de zijstraat in van de Moreelselaan. Tegenover de ingang is Ad bezig met broodjes bakken. Als je het van tevoren aankaart, kun je na een avond flink stappen 's nachts nog wat croissants naar binnen werken bij Adje Roks.
Aan de overkant van ons huis vind je flatjes, waar menig pauper de hele dag vertoeft.

Hieronder vind je een kaart van Eindhoven, waarop met een rode pijl is aangegeven waar de Moreelselaan zich bevindt.

De makkelijkste route om op de Moreelselaan te komen is vanaf het station de Vestdijk volgen (bij de rotonde), sla af op de Geldropseweg, steek de ring over (Piuslaan). Ga de eerste afslag (voor de geluidswand) rechtsaf. Fiets alsmaar rechtdoor (Otto Veniusweg) tot je tegen een school aan fietst, ga linksaf (Saenredamstraat). Op de T-splitsing bevindt je je dan op de Moreelselaan, ga nu rechtaf. Je ziet vanzelf het Coca-Cola bord van de snackbar. Daarboven is ons huis.

kaart1.jpg (205896 bytes)
Nu volgt er een wat gedetailleerdere kaart van waar ons huis gesitueerd is in de Moreelselaan.

kaart2.gif (14646 bytes)